På svenska In English
 

Design For Home drivs och ägs av MJM Group, som har lång erfarenhet av näthandel av som idag driver ett flertal nätbutiker och tjänster på nätet. Du kan alltid känna dig trygg hos oss och vi använder oss alltid av säkra webb- och betalplattformar. 

Vi är ett litet företag med stora ambitioner. Vi har verkat under många år i present- och inredningsbranschen och har därmed mycket stor erfarenhet av designade, funktionella och roliga saker.

Vi har ett riktigt stort och brett sortiment. Hos oss hittar du saker, prylar och produkter för både dig och för ditt hem. Vi har en oändlig variation i butiken. Något för alla helt enkelt. 

Redan när vi skapade den här webbshopen så bestämde vi oss för att endast sälja saker som vi själva tycker om och strunta i allt vad trender heter. Det har visat sig vara klockrent för på kort tid har vi fått många nöjda kunder!

Känner du att vi saknar något i vårt sortiment så hör gärna av dig, vi är alltid öppna för nya idéer!

Vill du kontakta oss är du alltid välkommen att göra det på info@designforhome.se eller slå oss en signal. Du hittar alla kontaktuppgifter på kontaktsidan.  

Och du, varmt välkommen till Design For Home!